Altın fiyatları güne yükselişle başladı!

Altın fiyatları 29 Ağustos Perşembe gününe yukarı yönlü seyirde başladı. Yaşanan hareketlilikle birlikte ekonomi gündemini takip edenler ve yatırımcılar güncel rakamları araştırıyor.

Altın piyasası 29 Ağustos Perşembe gününe yukarı yönlü bir hareketle başladı. Ekonomiyi yakından takip edenler ve yatırımcılar, altın fiyatlarındaki bu artışı merak ediyor. İşte güncel çeyrek ve gram altın fiyatları:

Gram Altın Fiyatları

Bugün itibarıyla gram altın 2.760 lira seviyesinden işlem görüyor. Gram altın, yatırımcıların ve tasarruf sahiplerinin en çok tercih ettiği altın türlerinden biri olmaya devam ediyor.

Çeyrek Altın Fiyatları

Çeyrek altın fiyatları ise 4.630 lira seviyesinde. Çeyrek altın, özellikle düğün sezonlarında hediye olarak tercih edilen bir yatırım aracı olma özelliğini sürdürüyor.

Yarım Altın Fiyatları

Yarım altın, bugün itibarıyla 9.199 lira seviyesinde seyrediyor.

Tam Altın Fiyatları

Tam altın fiyatları ise 18.306 lira olarak kaydedildi.

Cumhuriyet Altını Fiyatları

Cumhuriyet altını ise 18.335 lira seviyesinde işlem görüyor.

Altın Ons Fiyatı

Altının ons fiyatı uluslararası piyasalarda 2.509 dolar civarında işlem görüyor.

Altın fiyatlarındaki bu hareketlilik, küresel ekonomik gelişmeler ve piyasalardaki belirsizliklerden kaynaklanıyor. Yatırımcılar, altının güvenli liman özelliğinden faydalanarak portföylerini koruma altına almak için altına yöneliyorlar. Piyasa uzmanları, altın fiyatlarının bu hafta boyunca dalgalanmaya devam edebileceğini belirtiyor.

4o

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

EKONOMİ Haberleri