Dolar, Euro, Sterlin fiyatları...08 Temmuz 2024 Döviz Kurunda son durum!

Bugün piyasalarda döviz kurları ve altın fiyatları dikkat çeken bir yükseliş trendi sergiliyor. İşte Dolar, Euro, Sterlin fiyatları...

Hem döviz kurları hem de altın fiyatlarında yaşanan artışlar, yatırımcıların ve vatandaşların ilgisini çekiyor. İşte 8 Temmuz itibarıyla Dolar, Euro, Sterlin piyasalarındaki son durum.

DÖVİZ KURLARINDA ARTIŞ TRENDİ

ABD Doları, Türk Lirası karşısında %0,33 oranında değer kazanarak alışta 32,6575 TL, satışta ise 32,6645 TL seviyelerinden işlem görüyor. Bu artış, döviz piyasalarında Dolar’ın değer kazanmasının bir göstergesi olarak öne çıkıyor.

EURO KAÇ TL?

Euro, %0,76’lık bir artış göstererek alışta 35,3243 TL, satışta ise 35,5639 TL seviyelerinde kaydediliyor. Euro’daki bu yükseliş, Avrupa ekonomisinde yaşanan olumlu gelişmeler ve Türk Lirası’ndaki değer kaybının bir sonucu olarak değerlendiriliyor.

STERLİNDE SON DURUM

İngiliz Sterlini, %1,20 oranında bir yükselişle alışta 41,7415 TL, satışta ise 42,0850 TL düzeyinde işlem görüyor. Sterlin’in bu yükselişi, İngiltere ekonomisindeki güçlenme sinyalleri ve global piyasalarda Sterlin’e olan talebin artmasından kaynaklanıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

EKONOMİ Haberleri