1 Mayıs’ ta toplu taşıma ücretsiz mi, otobüsler bedava mı 2024? 1 Mayıs metrobüs, tramvay, metro, marmaray, başkentray, İZBAN

1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü Pazartesi gününe denk geliyor. Resmi tatil günleri, yola çıkacak vatandaşlar toplu taşıma araçlarından ücret alınıp alınmayacağını merak ediyor. Peki, 1 Mayıs’ ta toplu taşıma ücretsiz mi, otobüsler bedava mı 2024?

1 Mayıs ve 19 Mayıs gibi özel günlerde toplu taşıma hizmetlerinin ücretsiz olup olmayacağına dair vatandaşların merakı devam ediyor.

1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?

Geçtiğimiz yıl 1 Mayıs'ta Resmi Gazete’de yayımlanan bir kararla Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu, Marmaray, Başkentray ve İZBAN gibi hizmetlerin ücretsiz olduğu duyurulmuştu. Ancak bu yıl için henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Vatandaşlar, bu konuda resmi duyuruları beklemekte.

19 MAYIS'TA OTOBÜSLER ÜCRETSİZ Mİ 2024?

Geçtiğimiz yıl Metro İstanbul tarafından yapılan açıklamada, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi kararıyla 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda İstanbulkart entegrasyonuna dahil toplu ulaşım araçlarının ücretsiz olacağı belirtilmişti. Ancak bu yıl için henüz bir açıklama yapılmadı. Resmi duyuruları takip etmek ve güncel bilgilere erişmek önemlidir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri