Abdüllatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener anneannesini silahla öldürdü

Eski bakanlardan Abdüllatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener, anneannesini silahla öldürdü. İşte detaylar...

Ankara'nın Ayrancı Mahallesi'nde yaşanan trajik olayda, Abdüllatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener, anneannesi Leyla Çetiner'i silahla vurarak öldürdü.

TARTIŞMA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Olay, Bedirhan Şener ile anneannesi Leyla Çetiner arasında çıkan bir tartışma ile başladı. Tartışmanın sebebi henüz bilinmezken, kısa sürede kavga boyutuna ulaşan olay sırasında Bedirhan Şener, anneannesini silahla rehin aldı.

ABDÜLLATİF ŞENER'İN İHBARI

Durumu fark eden Abdüllatif Şener, hemen evin bulunduğu sokağa çıkarak polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olayın ciddiyeti nedeniyle bölgeye özel harekat polis ekibi de gönderildi.

LEYLA ÇETİNER'İN ÖLDÜRÜLMESİ

Bedirhan Şener, bu esnada anneannesi Leyla Çetiner'i silahla vurarak öldürdü. Polisin hızlı müdahalesiyle Bedirhan Şener, gözaltına alındı.

OLAY YERİNDE İNCELEME

Polis ekipleri, olay yerinde kapsamlı bir çalışma başlattı. Olayın tüm detayları ve sebebi yapılacak incelemeler sonucunda netlik kazanacak.

KAMUOYUNDA YANKI UYANDIRDI

Abdüllatif Şener'in oğlunun karıştığı bu trajik olay, kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Olayla ilgili soruşturma sürerken, Bedirhan Şener'in psikolojik durumu ve olayın arka planı hakkında detaylı araştırmalar devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri