Adisyona eklenen ücret kalemini görünce inanamadılar! "Şikayet edeceğim"

Restoran ve kafelerdeki yüksek fiyatlar, kuver ve servis ücreti gündem olurken adisyona eklenen bir kalem şoke etti. Antalya'da bir kafede çay içen bir vatandaş adisyona müzik ücretinin de eklendiğini paylaştı.

ANTALYA'da bir kafede yaşanan olay, müşterilerin adisyonlara eklenen beklenmedik ücretlerle karşılaşmasıyla gündeme geldi. Son dönemde restoran ve kafelerde yaygınlaşan farklı ücret uygulamaları, vatandaşların tepkisine neden oluyor. İşte, müşterilerin şaşkınlıkla karşıladığı bu yeni gelişme:

MÜZİK ÜCRETİ EKLENTİSİ

Antalya'da bir vatandaş, çay içmek için gittiği bir kafede adisyonunda beklenmedik bir ek ücretle karşılaştı. 4 çay için ödemesi gereken tutarın yanında, adisyonunda "müzik ücreti" adı altında 100 TL'lik bir ek ücretin bulunduğunu gördü. Toplamda 500 TL tutarındaki hesapta yer alan bu ek ücret, müşteride şaşkınlık ve tepki yarattı.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Müşterinin yaşadığı bu olayın ardından adisyonu paylaşmasıyla birlikte, konu sosyal medyada geniş bir şekilde tartışılmaya başlandı. Birçok kişi, bu tür beklenmedik ve şeffaflıktan uzak ücretlendirmelerin tüketiciler arasında güvensizlik yarattığını belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri