Aşık kuzenlerin acı sonu! Aileler şoke oldu

Şanlıurfa'da acı olay! Viranşehir'de bir evden silah sesleri üzerine içeri girenler kuzen oldukları tespit edilen iki kişiyi kanlar içinde buldu.

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesine bağlı Yukarı Dilimli Mahallesi, dün akşam saatlerinde üzücü bir olaya tanıklık etti. Mahalle sakinleri, evden gelen silah sesleri üzerine endişeyle olay yerine koştu. Ancak, içeri girdiklerinde gördükleri manzara, herkesi derin bir üzüntüye boğdu.

KUZENLERİN KANLAR İÇİNDE BULUNMASI

Helin ve Emir Altundağ adlı kuzenler, evde kanlar içinde bulundu. Olay yerine gelen ekipler, hemen müdahale etse de kuzenlerin hayatını kaybettiği belirlendi. Bu acı olay, mahallede derin bir şok ve üzüntü yarattı.

AİLE İZNİ OLMADAN EVLENMEK İSTEYEN KUZENLER

Helin ve Emir Altundağ'ın genç yaşta hayatlarını kaybetmelerinin ardında, aile baskısı ve evlenme isteği olduğu iddia ediliyor. Ancak, ailelerinin evlenmelerine izin vermediği öne sürülüyor. Bu durum, kuzenlerin intihar kararı almalarına neden olmuş olabilir.

İNTİHAR KARARI VE SONRASI

Kuzenlerin, ailelerinin izin vermediği birlikteliği sürdürmek için intihar kararı aldıkları öne sürülüyor. Emir Altundağ'ın, Helin Altundağ'ı öldürdükten sonra kendini vurduğu tespit edildi. Bu trajik olay, aile içi baskının ne kadar ciddi sonuçlar doğurabileceğini bir kez daha gözler önüne serdi.

JANDARMA İNCELEMESİ DEVAM EDİYOR

Olay yerine gelen jandarma ekipleri, detaylı bir inceleme başlattı. Kuzenlerin ölümüyle ilgili olarak daha fazla bilgi edinmek ve olayın arkasındaki nedenleri belirlemek için çalışmalar sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri