Avukat Serdar Öktem'e kurulan kumpası çökerten bir belge daha!

Sinan Ateş davasını MHP ve Ülkü Ocakları ile ilişkilendirmek isteyenlerin algılarıyla dosyaya giren Avukat Serdar Öktem’in, iddiaların aksine İstanbul’dan hiç ayrılmadığı HTS ve BAZ kayıtlarından sonra Kredi Kartı dökümleriyle bir kez daha ispatlandı.

30 Aralık 2022 günü Ankara’nın Çukurambar semtindeki ofisinin bulunduğu binanın önünde yaşanan çatışma sonrası hayatını kaybeden Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in ölümüyle MHP ve Ülkü Ocakları’nı ilişkilendirmek isteyen bir takım çevrelerin algı ve iftiralarıyla 17 aydır tutuklu bulunan Avukat Serdar Öktem’in soruşturma ve kovuşturma evresinde ortaya atılan ve PKK ve FETÖ medyasıyla muhalif tetikçiler tarafından köpürtülen iddiaların aksine İstanbul’dan hiç ayrılmadığını gösteren yeni bilgi ve belgeler ortaya çıktı.

Öktem’in olaya karışan isimlerle birlikte Bolu ve Ankara’da olduğu aynı araç içinde bulunduğu iddialarıyla 17 aydır tutuklu bulunan Avukat Serdar Öktem’in olaydan önce olay sırasında ve olaydan sonraki iki gün boyunca İstanbul’da olduğu ortaya çıktı.

17-18 aydır Avukat Serdar Öktem’in tutukluluğa itiraz sürecinde savunma hakkını gasp etme pahasına savcılık tarafından saklanan HTS kayıtları duruşmalar başlayınca ortaya çıkmış Öktem’in ilgili kayıtlara göre iddia edilen tarihlerde İstanbul’dan hiç ayrılmadığı anlaşılmıştı.

Bu arada savcılığın sakladığı bu belge ortaya çıkmadığı için 17-18 aydan bu yana FETÖ ve PKK medyasıyla muhalif tetikçiler Öktem’in hem Ankara’da hem de Bolu’da Sinan Ateş’in ölümü ile sonuçlanan çatışmadaki kişilerle aynı araçta olduğu iftirası olayı MHP ve Ülkü Ocakları ile ilişkilendirmek isteyenlerin algı malzemesine dönüşmüştü.

Dava dosyasındaki HTS ve BAZ kayıtlarından sonra Avukat Serdar Öktem’in İstanbul’da olduğunu kanıtlayan yeni bir delil daha çıktı.

Avukat Burak Bekiroğlu, X platformundan yaptığı paylaşımda Avukat Serdar Öktem’in suçlamaya konu edilen tarihlerde İstanbul’da olduğunu gösteren Kredi Kartı harcama bilgilerini paylaştı.

Paylaşılan belgede Öktem’in suçlamaya konu tarihte İstanbul Küçükçekmece’de bir Kuruyemişçiden alışveriş yaptığı görüldü.

İŞTE AVUKAT BURAK BEKİROĞLU’NUN O PAYLAŞIMI

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri