Bakan Uraloğlu duyurdu! Bayramda ücretsiz olacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, "9 günlük byaram tatilinde köprü ve otoyollar ücretsiz olacak" açıklamasını yaptı.

Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yaklaşan bayram tatili öncesinde seyahat edecek vatandaşların rahat ve güvenli bir yolculuk yapmalarını sağlamak amacıyla alınan önlemleri açıkladı. Bakan Uraloğlu, bayram süresince kara, deniz, hava ve demiryollarında tüm tedbirlerin alındığını vurguladı. Bu kapsamda, özellikle karayollarında seyahat edecek olan vatandaşlar için önemli bir müjde verdi.

KÖPRÜ VE OTOYOLLAR 9 GÜN BOYUNCA ÜCRETSİZ

Bakan Uraloğlu'nun yaptığı açıklamaya göre, Karayolları Genel Müdürlüğü'ne bağlı köprü ve otoyollar, bayram tatili boyunca tam 9 gün boyunca ücretsiz olacak. Bu uygulama, vatandaşların seyahat maliyetlerini azaltmayı ve daha ekonomik bir bayram geçirmelerini sağlamayı hedefliyor. Ücretsiz köprü ve otoyol hizmeti, vatandaşların yoğun olarak kullandığı ulaşım güzergahlarında büyük bir rahatlama sağlayacak.

RAHAT VE GÜVENLİ SEYAHAT İÇİN ÖNLEMLER ALINDI

Ulaştırma Bakanı, bayram tatili süresince seyahat edecek olan vatandaşların güvenliğinin ve konforunun sağlanması için gerekli tüm tedbirlerin alındığını belirtti. Trafik yoğunluğunun önüne geçmek ve kazaları en aza indirmek amacıyla emniyet ve trafik ekiplerinin denetimlerini artıracağını da ifade etti. Ayrıca, yol durumuyla ilgili bilgi almak isteyen vatandaşların, Karayolları Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesi ve mobil uygulamasını kullanabilecekleri bilgisini paylaştı.

VATANDAŞLARA GÜVENLİ VE KEYİFLİ BAYRAM TATİLLERİ DİLEĞİ

Bakan Uraloğlu, açıklamasının sonunda tüm vatandaşlara güvenli ve keyifli bir bayram tatili geçirmeleri temennisinde bulundu. Yolculuk esnasında trafik kurallarına uymaları ve dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulunan Bakan, herhangi bir olumsuz durumla karşılaşmamak adına alınan tedbirlere vatandaşların destek vermelerinin önemini vurguladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri