Bakan Yerlikaya duyurdu: O organize suç örgütü çökertildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “MAHZEN-6” operasyonlarında elebaşılığını Cüneyt Dizdaroğlu’nun yaptığı organize suç örgütünün çöketildiğini açıkladı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Yalova'da düzenlenen 'Mahzen-6' operasyonlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Yapılan operasyonlar sonucunda organize suç örgütünün çökertildiğini ve 15 kişinin yakalandığını belirtti.

SUÇ ÖRGÜTÜ ÇÖKERTİLDİ

Bakan Yerlikaya'nın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya göre, Yalova İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar sonucunda, Yalova ve Armutlu ilçesindeki organize suç örgütü üyelerinin uyuşturucu dağıtımını artırarak turizm sezonunda hedefledikleri uyuşturucuları satmayı planladıkları tespit edildi. 'Mahzen-6' operasyonları kapsamında, örgütün lideri olarak belirlenen Cüneyt Dizdaroğlu'nun da aralarında bulunduğu 15 şüpheli yakalandı.

BAKAN POLİSLERİ TEBRİK ETTİ

Operasyonlar sırasında ruhsatsız tabancalar, pompalı tüfekler, av tüfekleri, büyük miktarda uyuşturucu madde ve çok sayıda fişek ile dolu kartuş ele geçirildiği belirtildi. Bakan Yerlikaya, operasyonları gerçekleştiren polisleri tebrik ederek, "Milletimizin duası sizinle" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri