Beypazarı’nda turizm yeniden şekilleniyor

Beypazarı Turizm ve Ticaret Odak Grup Toplantısı'nda ilçede turizmin geliştirilmesi için yapılacak çalışmalar ele alındı.

Beypazarı'nda turizmin geliştirilmesi için önemli bir adım atıldı. Beypazarı Turizm ve Ticaret Odak Grup Toplantısı'nda ilçenin turizm potansiyelinin artırılması için yapılacak çalışmalar ele alındı. Toplantıya Beypazarı Kaymakamı Vedat Yılmaz, Beypazarı Belediye Başkanı Vedat Yılmaz, Ankara İl Kültür Müdürü Ali Ayvazoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Turizm Şube Müdürü Alp Aykut Çıngır gibi önemli isimler katıldı.

ORTAK PROJELER VE İŞBİRLİKLERİ ÖNEMLİ

Toplantıda konuşan Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap, ilçenin UNESCO Dünya Kültürel Mirası geçici listesinden kalıcı listesine geçebilmesi için ortak projeler ve işbirliklerine ihtiyaç olduğunu vurguladı. Kasap, her katılımcının deneyimi ve desteğinin, bu hedefe ulaşmada önemli bir rol oynayacağını belirtti.

BİRLİKTEKİ GÜÇ

Beypazarı'nın tarihi ve kültürel zenginliklerini daha fazla insanla buluşturabilmek için bir araya gelmenin önemine değinildi. Toplantıda, turizmin geliştirilmesi için yapılabilecek işler ve ortak projeler üzerinde fikir alışverişi yapıldı. Katılımcılar, birlikte hareket ederek Beypazarı'nın turizm potansiyelini artırmak için kararlı bir şekilde çalışacaklarını ifade ettiler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri