BİM'de skandal olay! Herkes tepki gösterdi!

İstanbul'daki bir BİM şubesinde ortaya çıkan skandal görüntüler, sosyal medyada büyük tepki topladı. Tavukların taşınma şekli adeta şaşkınlık yarattı ve marketin duruma el koyması gerekti. İşte yaşanan olayın detayları ve tepkiler...

Avcılar'daki bir BİM şubesinde satışa sunulmak üzere getirilen tavukların taşınma şekli, vatandaşlar arasında infiale yol açtı. Tavukların soğuk zincir yerine binek bir araçla taşınması, sosyal medyada da büyük tepki çekti.

KASAPLARDAN UYARI

Konuyla ilgili olarak kasaplar, tavukların sıcak havayla temas ettikten sonra dolaba konmasının fayda etmeyeceğini belirtti. Tavukların soğuk zincirde muhafaza edilmesi gerektiğini vurgulayan kasaplar, bu durumun insan sağlığını tehlikeye attığını ifade etti.

BİM'DEN AÇIKLAMA

Olayın ardından BİM'den yapılan açıklamada, yaşanan durumun tedarikçi firma çalışanının bilgisi dışında gerçekleştiği belirtildi. Teslimat aracının mağazaya yaklaşık birkaç yüz metre kala arızalanması nedeniyle ürünlerin başka bir araca aktarıldığı ifade edildi. BİM, yaşanan olayı kabul edilemez olarak nitelendirerek gerekli uyarıların yapıldığını ve tedarikçi firmayla ilgili iş akdi feshedildiğini duyurdu.

Yaşanan bu skandal olay, gıda güvenliği konusunda daha fazla hassasiyetin gösterilmesi gerektiğini bir kez daha gündeme getirdi. İnsan sağlığını riske atacak her türlü ihmalin önlenmesi için daha sıkı önlemlerin alınması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri