Böyle akraba nefreti görülmedi! Yazdığı pankartları her yere astı

Adana’da akrabalarından zarar görmekten usanan bir kişi, iş yerine ‘Akrabalarımız giremez’ ve ‘Akrabalarım oturamaz’ yazılı dövizler astı.

Adana’nın Merkez Yüreğir ilçesinde yaşayan 40 yaşındaki Şahin Ataban, Sinanpaşa Mahallesi’nde 3 yıl önce sıkma ve ev yemekleri satmak için küçük bir iş yeri açtı. Ancak iddiaya göre, Ataban’ın akrabaları iş yerini sürekli zabıtaya şikayet ederek iş yapmasını engelledi. Bu duruma daha fazla katlanamayan Ataban, sonunda radikal bir karar aldı.

AKRABALARINA YASAK KOYDU

Sürekli sorun yaşayan Ataban, akrabalarıyla tüm ilişkisini kesti ve iş yerinin girişine ‘Akrabalarım giremez’ ve ‘Akrabalarım oturamaz’ yazılı dövizler astı. Bu dövizleri gören müşteriler ve çevredekiler, yazıların fotoğraflarını çekip sosyal medyada ve aile gruplarında paylaşmaya başladı. Yazılar, kısa sürede büyük ilgi topladı ve birçok kişi tarafından konuşulmaya başlandı.

'AKRABALARINIZLA GÖRÜŞMEYİN' TAVSİYESİ

İhlas Haber Ajansı’na konuşan Şahin Ataban, yaşadıklarını şu sözlerle anlattı: “Ne gelirse akrabadan gelir derler. Yabancıdan bir sorun gelmez. Akrabalarım olmayınca her şeyin sahibi oldum. Ben su satarak bu işlere başladım ve kendi iş yerimi açtım. Akrabalarım beni gördükçe su satıyorum diye küçümsediler. Rabbim onları ters çevirdi ve bana böyle bir yer nasip etti. İnsanlara tavsiyem akrabalarınızla görüşmeyin.”

DESTEK GÖREMEDİĞİNİ VURGULADI

Ataban, hiçbir akrabasından yardım görmediğini belirterek, “Amcamın çocuklarının durumu çok iyiydi ama bana hiç yardımcı olmadılar. Buraya gelmeyen kalmadı. Vergi dairesi, polis, zabıta hepsi geldi. Ben burada ekmeğimin peşindeyim. Ben de en sonunda böyle bir yazı astım, akrabalarım da bunu gördüler. Eğer Allah nasip ederse daha büyük bir yer açarsam daha büyük yazı asacağım” diye konuştu.

OLUMLU TEPKİLER ALDI

Ataban, yazıyı görenlerden genellikle olumlu tepkiler aldığını da sözlerine ekledi. Yazıyı görüp şaşıran müşterilerden Mustafa Coşkuner, “Benim bildiğim akraba akrabaya destek verir ama bu adam demek ki zarar görmüş. Haklı da olabilir” dedi.

Şahin Ataban’ın akrabalarıyla yaşadığı sorunlar ve aldığı önlemler, hem yerel halk arasında hem de sosyal medyada geniş yankı buldu. Ataban’ın hikayesi, birçok kişinin dikkatini çekti ve tartışmalara neden oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri