Bugün kargolar açık mı, çalışıyor mu? 8 Nisan Pazartesi ve arefe günü kargolar açık mı, MNG, Yurtiçi, Sürat, Aras Kargo

Kargolar bayramda pazartesi günü (yarın) ve salı günü çalışıyor mu, açık mı, dağıtım yapıyor mu ve kargo gönderimi yapıyor mu sorusu milyonlarca kişinin gündeminde yer aldı

Bayram tatili, pek çok kişi için sevdikleriyle vakit geçirme ve dinlenme fırsatı sunarken, aynı zamanda kargo gönderimleri gibi işlemler için de planlama gerektiriyor. Kargo gönderimi yapacak olan vatandaşlar, kargo firmalarının bayram tatili düzenini merak ediyor. Kargoların resmi tatil dönemlerinde kapalı olması dolayısıyla çalışma takvimi merak ediliyor. Peki, 8-9-10-11-12 Nisan'da MNG, Aras, Yurtiçi, Sürat Kargo açık mı? İşte, o detaylar

8 NİSAN'DA TAM GÜN AÇIK

Öncelikle, kargo firmalarının bayram haftası içerisindeki çalışma düzenine bakalım. 8 Nisan Pazartesi günü, kargo firmaları tam gün açık olacak. Bu gün, gönderilerinizi zamanında teslim etmek için uygun bir gün olabilir.

9 NİSAN'DA YARIM GÜN AÇIK

Ancak, 9 Nisan Salı günü kargo firmaları yarım gün açık olacak. Bu nedenle, gönderilerinizde bir gecikme yaşamamak için bu günü dikkate almanız önemli olacaktır.

RESMİ TATİLDE KAPALI

Diğer günlerde, 10-11-12 Nisan tarihlerinde ise resmi tatil dolayısıyla kargo firmalarının operasyonlarına ara vereceği biliniyor. Bu günlerde, kargo gönderimi yapmak isteyenlerin işlemlerini bayram sonrasına ertelemesi gerekebilir.

13 NİSAN CUMARTESİ GÜNÜ FAALİYETE BAŞLAYACAK

Tatil sonrasında, 13 Nisan Cumartesi günü ise kargo firmalarının tekrar faaliyete başlaması bekleniyor. Bu tarihten itibaren, kargo gönderimlerinizi planlayabilir ve işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri