Cumhurbaşkanı Erdoğan, PKK'nın saldırdığı genç ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Belçika'da terör örgütü PKK yandaşlarının saldırısında yaralanan 16 yaşındaki Türk genci Efe Tapmaz'ı arayarak sağlık durumu hakkında bilgi aldı ve sürecin takipçisi olacaklarını dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Brüksel'deki terör saldırısında yaralanan Efe Tapmaz'ı telefonla aradı. Sağlık durumu hakkında bilgi alan ve geçmiş olsun dileklerini ileten Erdoğan, Tapmaz'a geçmiş olsun dileklerini iletti ve tedavi sürecini sordu. Cumhurbaşkanı ayrıca, Tapmaz'a geçmiş olsun dileklerini ileten ailesine de selam ve sevgilerini iletti.

BÜYÜKELÇİ AKİF ÇAĞATAY KILIÇ SÜRECİ TAKİP EDECEK

Cumhurbaşkanı, Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Büyükelçi Akif Çağatay Kılıç'ın süreci takip edeceğini belirtti. Bu durum, olayın öneminin ve Türkiye'nin olaya verdiği önemin bir göstergesi olarak değerlendirilebilir.

ÖMER ÇELİK'TEN TEPKİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabından Belçika'daki olaylara sert tepki gösterdi. PKK yandaşlarının saldırılarını kınayan Çelik, yaralılara geçmiş olsun dileklerini iletti ve sürecin takipçisi olacaklarını belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri