Erzincan'daki feci olayda yeni görüntüler ortaya çıktı!

Erzincan'da meydana gelen feci toprak kayması olayına ait yeni görüntüler ortaya çıktı. Yeni görüntüler izleyenleri hayrete düşürdü.

Erzincan İliç Çöpler köyündeki altın madeninin bulunduğu bölgede, meydana gelen toprak kaymasına ait yeni görüntüler olduğu görüldü.

YOĞUN ÇABA HARCANIYOR

Toprak altında kalanların olabileceği endişesiyle ekipler, bölgede arama kurtarma çalışmalarına hızla başladı. Acil durum ekipleri, enkaz altında kalanların kurtarılması için yoğun çaba harcıyor.

Olayın ardından Adana Valisi Hamza Aydoğdu, bölgeye giderek incelemelerde bulundu ve ekiplerden bilgi aldı. Aydoğdu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Toprak altında kalanlar var, ancak tam olarak sayıları net değil. Arama kurtarma çalışmalarımız hemen başladı ve ekiplerimiz enkaz altındaki kişileri kurtarmak için büyük bir gayretle çalışıyorlar." şeklinde konuştu.

Yetkililer, toprak kayması sonucu enkaz altında kalan kişilerin sayısını belirlemeye ve kurtarma çalışmalarını sürdürmeye odaklandılar. Olay yerindeki çalışmaların koordinasyonu, enkaz altındakilerin güvenli bir şekilde kurtarılması için büyük önem taşıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri