Eş Başkanın paylaşımları, iki kardeşi terörist olan Başkan Yardımcısı; Belediye değil Kandil’in ‘Yerel’i sanki

Dem Partili Diyarbakır Ergani Belediyesi'nde patlak veren terör yapılanmasıyla ilgili yeni bilgiler ve akıl almaz gelişmeler ortaya çıktı.

Demokrat Parti (Dem Parti) yönetimindeki Diyarbakır’ın Ergani Belediyesi’nde, terör yapılanmasıyla ilgili yeni bilgiler ve çarpıcı gelişmeler gün yüzüne çıktı. Ergani Belediyesi'nde patlak veren olaylar, kamuoyunda büyük yankı uyandırdı.

KARDEŞLERİ TERÖRİST OLAN BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI

Ergani Belediyesi'nde 31 Mart yerel seçimlerinden sonra Başkan Yardımcısı olarak atanan Abdullah Duman’ın terör bağlantıları gündeme geldi. Duman’ın kardeşlerinin PKK'nın Suriye kolu YPG’de terörist olarak faaliyet gösterdiği ortaya çıktı. Kardeşlerinden Cudi Amed kod adlı Yaşar Duman’ın YPG üyesi olduğu, diğer kardeşi Mehmet Duman’ın ise Suriye’de Mehmetçiğe karşı savaşan bir terörist olduğu belirlendi.

EŞ BAŞKANIN SKANDAL PAYLAŞIMLARI

Diğer taraftan, Ergani Belediyesi'nin sözde eş başkanı Birsen Azak'ın sosyal medya hesaplarında terörist başı Abdullah Öcalan’ı ve terör örgütü PKK’yı öven skandal paylaşımlar yapıldığı ortaya çıktı. Bu paylaşımlar, hem belediyedeki yönetim anlayışını hem de terörle mücadele konusundaki hassasiyeti sorgulatan nitelikte.

BELEDİYE YERİNE KANDİL’İN ‘YEREL’İ Mİ?

Bu gelişmeler, Ergani Belediyesi'nin terörle mücadelede ne kadar dikkatli olduğu ve yerel yönetimlerin terör bağlantılarının ne kadar ciddiye alınması gerektiği konularında ciddi soru işaretleri oluşturuyor. Belediye yönetiminin bu konudaki açıklamaları ve adımları merakla bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri