Eski koca sokakta dehşet saçtı!

Çorum'un İskilip ilçesindeki bıçaklı bir şahıs, sokakta karşılaştığı eski eşinin kocası ile kavgayı ayırmaya çalışan çifti bıçaklayarak yaraladı. Olayda 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

İskilip ilçesinde yaşanan trajik olay, toplumda derin bir üzüntü ve endişe yaratmıştır. Edinilen bilgilere göre, Murat Ç. ile boşandığı Emine Sungurlu ve eşi Fatih Sungurlu arasında yaşanan karşılaşma sonrasında talihsiz bir olay meydana gelmiştir.

TARTIŞMA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Murat Ç. ile Sungurlu çifti arasında çıkan tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüştüğü belirtilmektedir. Bu sırada, Ramazan Balaban ve Şerife Balaban adlı vatandaşlar da tartışma seslerini duyarak olaya müdahale etmek için yardıma gitmişlerdir.

OLAYIN TRAJİK SONUCU

Ancak müdahale sırasında Murat Ç., elindeki bıçakla Fatih Sungurlu ve Balaban çiftini yaralamıştır. Ne yazık ki, sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Fatih Sungurlu olay yerinde hayatını kaybetmiş, Balaban çifti ise ağır yaralarla hastaneye kaldırılmıştır. Maalesef, Şerife Balaban da hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmiştir.

OLAYIN FAİLİ GÖZALTINA ALINDI

Kaçan Murat Ç. ise kısa süre sonra yakalanarak gözaltına alınmıştır. Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma devam etmektedir.

YAKINLARIN ÜZÜNTÜSÜ

Olayın ardından hastane bahçesinde yaşanan gerginlik, vatandaşların derin üzüntüsünü ve acısını yansıtmaktadır. Bu trajik olay, toplumda büyük bir endişe ve üzüntü yaratmıştır. Olayın detayları ve motivasyonuyla ilgili yapılacak olan soruşturmanın sonuçları merakla beklenmektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri