Eylem Tok ve oğlu hakkında yeni gelişme! Aylar önce...

Türkiye'nin gündemini sarsan kaza hakkında Oğuz Murat Aci'nın babası Özer Aci, çarpıcı bir iddia ortaya attı.

Eylem Tok'un oğlu T.C.'nin ölümüne neden olduğu Oğuz Murat Aci'nın babası Özer Aci, T.C.'nin annesi Eylem Tok ile yurt dışına kaçtığı sırada okula gidip gelirken lüks aracı kullandığını ve hız kameralarına defalarca kez yakalandığını iddia etti. Bu skandal iddiayı destekleyen bir ihbar mesajı da ortaya çıktı ve bu mesajın T.C.'nin okul arkadaşının annesi tarafından gönderildiği belirtildi.

ÇARPICI İDDİA

Özer Aci'nin açıklamasına göre, T.C.'nin kullandığı lüks araç, Göktürk bölgesinde kazadan önce birkaç ay boyunca art arda hız kameralarına takıldı ve toplamda 5 kez trafik cezası kesildi.

"ART ARDA CEZA YAZILMIŞ"

Aci, "Bize gelen ihbara göre çocuk o arabayla okula gidip geliyor. Yani kaza geliyorum diyor aslında baştan. Bu araca art arda 5 sefer ceza yazılmış. Bunların hepsi olasılıkla hız cezası ve Göktürk bölgesinde kesilmiş cezalar. Ceza yiyen büyük olasılıkla çocuk. Direksiyonda çocuk var tabii. Görülüyor ki bu araç çocuğa tahsis edilmiş" dedi.

DİKKAT ÇEKEN MESAJ

Ayrıca, bu iddiayı destekleyen önemli bir mesaj da aileye ulaştı. Bu mesajı atan kişinin, T.C.'nin okul arkadaşının annesi olduğu belirtildi ve mesajda "Bu elim kazayı yapan çocuk ile kızım aynı okulda. Çocuğun okula da araba ile geldiğini söyleyenler var" ifadesi yer aldı.

ÖĞRETMENLERİN UYARILARI

Hatta T.C.'nin öğretmenlerinin, okula araçla gelmemesi konusunda uyarılarda bulunduğu, ancak T.C.'nin bu uyarılara aldırış etmediği belirtildi. Bu skandal iddia, kamuoyunda büyük yankı uyandırırken, soruşturmanın nasıl bir seyir izleyeceği merakla bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri