Genelevde dehşet! Birbirlerini komalık ettiler

Diyarbakır'daki bir genelevde sigara içme tartışması kısa süre içerisinde kavgaya döndü. Genelev patronu olan M.D. kavgada beyzbol sopasıyla müşteri S.A.'nın başına vurdu.

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde yaşanan şiddet olayı, genelevdeki bir kavganın dramatik bir sonuca yol açtığını ortaya koydu. Alkol alıp eğlenen 5 arkadaşın yaşadığı kavga, birinin beyin kanaması geçirmesiyle sonuçlandı.

KAFA KARIŞTIRAN GECE: ALKOL VE KAVGA

Arkadaş grubu, eğlenceli bir gece geçirmek için alkol alıp Diyarbakır-Mardin karayolu üzerindeki geneleve gitti. Ancak, alkolün etkisiyle başlayan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü.

ŞİDDETİN NEDENİ: SİGARA İÇME TARTIŞMASI

Müşteri kabulü yapılan masanın altından çıkardığı beyzbol sopasıyla bir arkadaşlarını kafasından vuran genelev işletmecisi, olayı sigara içme tartışmasının tetiklediğini iddia etti. Ancak, kavga sonucunda beyin kanaması geçiren genç adamın hayati tehlikesi devam ediyor.

KANUNUN GÖLGESİ: SAVCI VE HAKİMİN KARARI

Olayın ardından genelev işletmecisi M.D., "kasten adam öldürmeye teşebbüs" suçlamasıyla tutuklandı. Diğer arkadaşlarının ifadeleri ve güvenlik kamerası kayıtlarının olmaması, soruşturmayı zorlaştırdı. Ancak, kanunun önünde herkes eşit.

HAYAT MÜCADELESİ DEVAM EDİYOR

Kavganın sonucunda beyin kanaması geçiren genç adamın hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi. Hastane polisinin soruşturması sonucunda olayın detayları aydınlatıldı. Şiddetin her türüne karşı sıfır tolerans gösterilmesi gerektiği bir kez daha anlaşıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri