Haliç Köprüsü'nün Kadıköy yönü trafiğe kapatılıyor! Detaylar belli oldu

İstanbul Büyükşehir Belediyesince, 3 Temmuz'da saat 23.00'ten itibaren Haliç'teki orta köprünün Kadıköy istikameti trafiğe kapatılacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından Haliç Köprüsü metrobüs yolunda önemli bir yenileme çalışması planlandığını duyurdu.

ÇALIŞMA TARİHİ VE SAATLERİ

3 Temmuz'dan itibaren başlayacak olan çalışma, saat 23.00'ten başlayıp 8 Temmuz saat 05.00'e kadar devam edecek. Bu süre zarfında, Haliç Köprüsü metrobüs yolundaki eskimiş ve sürüş konforunu etkileyen asfaltın tamamen yenilenmesi planlanıyor.

YAPILACAK İŞLEMLER

Çalışmanın ilk gününde mevcut asfalt sökülecek ve daha sonra yola yeni ve dayanıklı asfalt serilecek. Bu işlemler, hem sürüş kalitesini artırmayı hem de yol güvenliğini sağlamayı hedefliyor.

TRAFFİK DÜZENLEMELERİ

Ulaşım ve Trafik Komisyonu'nun kararına göre, çalışma süresince trafik akışı için gerekli önlemler alınacak. Uyarıcı ve trafik işaret levhaları kullanılarak sürücüler bilgilendirilecek ve yönlendirilecek.

ETKİLENEN YOLLAR VE TRAFİK AKIŞI

Çalışma süresince, D-100 kara yolu Haliç orta köprüsünün Kadıköy istikameti trafiğe kapatılacak. Trafik sirkülasyonu bu süre zarfında yan yollardan sağlanacak. Beylikdüzü yönü ise çalışmadan etkilenmeyecek şekilde düzenlenecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri