İçişleri Bakanlığına 11 sözleşmeli bilişim personeli alımı yapılacak!

Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünce 11 sözleşmeli bilişim personeli alımına ilişkin yazılı ve sözlü sınav yapılacak.

İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü personel alımıyla ilgili başvurular, genel ve özel şartları sağlayan adayların değerlendirilmesiyle gerçekleştirilecektir. Bu kapsamda, KPSS puanı yüzde 70 ve yabancı dil puanı yüzde 30 ağırlıkta olacak şekilde hesaplama yapılacaktır. KPSS puanı olmayan veya belge ibraz etmeyen adaylar için KPSS puanı otomatik olarak 70 olarak kabul edilecektir. Benzer şekilde, yabancı dil puanına ilişkin belge sunmayan adayların puanı sıfır olarak değerlendirilecektir.

28 ŞUBAT TARİHİNDE BAŞVURULAR YAPILACAK

Başvurular, 28 Şubat ile 5 Mart tarihleri arasında e-Devlet üzerinden Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve http://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr internet adresi üzerinden yapılabilecektir.

SÖZLÜ SINAV ANKARA'DA YAPILACAK

Yazılı sınav 27 Mart tarihinde gerçekleştirilecek olup, sözlü sınav ise 17-19 Nisan tarihlerinde Ankara'da yapılacaktır. Yazılı ve sözlü sınav sonuçları, www.icisleri.gov.tr ve www.nvi.gov.tr adreslerinde ilan edilecektir. Bu adresler üzerinden adaylar sonuçları takip edebileceklerdir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri