İstanbul'da 1 Mayıs hareketliliği başladı

İstanbul'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla alınan tedbirler kapsamında sabah erken saatlerde Taksim Meydanı'na çıkan yollar trafiğe kapatıldı.

İstanbul'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla alınan önlemler kapsamında şehirde hareketlilik yaşandı. Taksim Meydanı'na çıkan yolların sabah erken saatlerde trafiğe kapatılmasıyla birlikte günlük yaşamda bazı değişiklikler meydana geldi.

YOLLAR KAPATILDI, ARAÇLAR KALDIRILDI

Taksim, Şişhane, Kabataş, Mecidiyeköy, Şişli, Saraçhane, Beşiktaş Meydanı ve Dolmabahçe gibi bölgelerde bulunan otoparklarda park halindeki araçlar kaldırıldı. Cadde ve sokaklarda araç parkına izin verilmedi ve trafik akışı engellendi.

POLİS MÜDAHALE ETTİ, GRUP GÖZALTINA ALINDI

İstiklal Caddesi'nin ara sokaklarından Taksim Meydanı'na yürümek isteyen bir gruba polis müdahale etti. Pankart açıp yürüyen yaklaşık 15 kişilik grup gözaltına alındı.

KUTLAMA İÇİN TOPLANMALAR SARAÇHANE'DE GERÇEKLEŞTİ

Taksim Meydanı'nda kutlama yapılmasına izin verilmeyince, 1 Mayıs'ı kutlamak isteyen gruplar Saraçhane'de toplandı. Ancak valiliğin kararıyla yürüyüş noktaları bariyerler ve TOMA araçlarıyla kapatıldı.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde alınan bu önlemler, güvenlik ve toplumsal düzenin sağlanması adına atılan adımlar olarak değerlendiriliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri