İYİ Parti Lideri Meral Akşener'den Yavaş ve İmamoğlu merkezli operasyonlara hodri meydan: Ben varım

Bir yandan İstanbul’da diğer yandan Ankara’da İYİ Parti’nin “iş birliği” zeminine çekilmesi için yürütülen operasyonlar İYİ Parti lideri Meral Akşener’i çileden çıkardı. Akşener yaptığı açıklamada, “bunu bir savaş ilanı kabul ediyorum. Ben varım" dedi.

İYİ Parti Genel İdare Kurulu’nun iki ayrı toplantıda aldığı 81 ilde kendi adaylarıyla seçime girme kararlılığına dair birbiri ardına gelen operasyonlar İYİ Parti lideri Meral Akşener’i de isyan ettirdi. Son olarak İstanbul’da Ekrem İmamoğlu kanadının Ankara’da ise Mansur Yavaş cephesinin İYİ Parti’nin içişlerine müdahaleye kadar varan operasyonları üzerine açıklamalarda bulunan İYİ Parti Lideri Meral Akşener, gelişmeleri bir savaş ilanı olarak kabul ettiğini belirtip “ben varım, varım, buyursunlar” dedi.

İYİ Parti Lideri Meral Akşener, İstanbul’da ortaya çıkan “arka kapı diplomasisi”, Ankara’da dün gece TV 100 Canlı Yayınında Mansur Yavaş’a yakınlığıyla bilinen gazeteci Deniz Gürel’in kulis diye aktardığı “Mansur Yavaş’a destek karşılığı Polatlı, Gölbaşı ve Etimesgut’ta hem de isimler vererek CHP’den aday çıkarma” gibi kendisinin bile haberi olmayan iddialarla ilgili çok sert konuştu.

Akşener, isim vermeden Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş cephesine hodri meydan çektiği konuşmasında,

"Partimize yönelik kurumsal bir operasyon ortaya çıktı dün. Genel Başkanın haberi yok, belediye meclis üyesi diplomasi yapıyor parti adına. Nasıl oluyor bu?

Mesela Ankara’yı paylaşmışlar, İstanbul’u bilmiyorum, isimlerine kadar. Mesela Polatlı’ya eski Ankara İl Başkanımız GİK Üyemiz Yetkin Öztürk gelecekmiş efendim Gölbaşı’na ama bunlar CHP’den aday olacakmış. Bu arada ben öyle anladım yani konuşmadan. Daha enteresanı daha ilginci de Gölbaşı’na da Yakup Odabaşı gelecekmiş. Hiçbirinden haberim yok.

Bu ne demek biliyor musunuz?

Bu bir siyasi partinin iç işlerine karışmaktır.

Ben bu konuda idmanlıyım.

Şimdi şu an itibarıyla bir savaş ilanı olarak kabul ediyorum bunu. Ben Varım, Varım, buyursunlar” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri