İzmir'de saygısız nikah memurunun hareketi tepki topladı!

İzmir'de bir nikah töreninde nikah memurunun masada ailenin bir din görevlisine dua okutmasına müdahalesi büyük tepki çekti.

Karşıyaka'da gerçekleşen bir nikah merasiminde, ailelerin evlatlarını evlendirdiği en mutlu günlerinde din görevlisinin dua ile başlama isteği, nikah memurunun müdahalesiyle kesildi. Olay, görüntülere de yansıdı.

MÜDAHALE ANI GÖRÜNTÜLENDİ

Görüntülerde, nikah başlamadan önce ailelerin din görevlisinden dua istemesi ve dua esnasında mikrofonu eline alıp besmeleye başlamasıyla, nikah memuru kadının müdahalesi yaşandı. Nikah memurunun, "Burada resmi nikah kıyılıyor, dua edemezsiniz. Burası resmi daire, duanızı evinizde edin" şeklindeki sözleri üzerine din görevlisinin mikrofonsuz bir şekilde dua etmeye devam ettiği görüldü.

TEPKİ ALARAK ALKIŞLANDI

Dua sonrası, nikahın solanında bulunanlar, mikrofonsuz bir şekilde yapılan duanın ardından nikah memurunun tavrına tepki gösterdi. Nikah merasiminde bulunanların alkışları ve tepkileriyle, nikah memurunun tutumuna karşı bir tepki oluştu. Videoda, bir kişinin "Laik oldunuz şimdi değil mi?" şeklindeki sözleri de duyuldu.

Bu olay, nikah merasimi sırasında yaşanan anlık bir gerginlik olarak değerlendirilirken, müdahale edilen din görevlisi ve ailelerin tepkileri, sosyal medyada geniş yankı buldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

İzmir'de saygısız nikah memuru hakkında karar verildi!

GÜNCEL Haberleri