Kadını yerlerde sürüklemişti! Dükkanı kapatıldı!

İstanbul'da Fatih'te skandal bir olay medyana gelmiş ve vatandaşlar tepki göstermişti. Bir telefon bayisinde satın aldığı kılıfı iade etmek isteyen kadın müşteri ile esnaf arasında tartışma sonrasında Valilik, dükkanın kapatıldığını açıkladı.

stanbul'un Fatih ilçesinde, bir telefon kılıfı iadesi nedeniyle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Olayda, kadın darbe alırken, polis bir kişiyi gözaltına aldı.

TELEFON KILIFI İADESİ TARTIŞMASI

Olay, dün öğle saatlerinde Fatih Malta Çarşısı'nda bulunan bir telefon dükkânında yaşandı. İddiaya göre, bir kadın müşteri, önceki gün dükkâna gelerek iki telefon kılıfı almış ancak daha sonra birini iade etmek istemişti. Ancak iade sürecinde yaşanan anlaşmazlık, kavgaya dönüştü.

KADIN DARBE ALDI, POLİS GÖZALTINA ALDI

Tartışmanın büyümesiyle birlikte, kadın ve esnaf arasında çıkan kavgada kadın darbe alarak yere düştü. Olay sonrası polis ekipleri, şüpheli bir kişiyi gözaltına aldı.

SUÇ KAYDINA SAHİP ŞÜPHELİ

Gözaltına alınan kişinin 32 yaşındaki A.Ü.Ş. olduğu belirlendi. Yapılan incelemede, A.Ü.Ş.'nin daha önce 11 suçtan kaydının bulunduğu ortaya çıktı. Şüphelinin iş yerinde çalıştığı ve olayın yaşandığı esnafın yeğeni olduğu belirtildi.

ESNAFIN İFADESİ VE OLAYIN YANSIMALARI

Esnafın ifadesinde, kadının dükkâna gelerek iade ettiği kılıf için anlaşmazlık yaşandığı ve kadının parasını geri almak istediği ancak kadının daha fazla para istediği belirtildi. İstanbul Valiliği ise olayla ilgili olarak bir açıklama yaparak iş yerinin mühürlenerek faaliyetine son verildiğini duyurdu.

SONUÇ VE SORUŞTURMA

Olayla ilgili soruşturma devam ederken, Valilik tarafından yapılan açıklamada toplumun infiale yol açan bu olayın yansımaları nedeniyle iş yerinin faaliyetine son verildiği ifade edildi. İstanbul Valiliği, ayrıca olayın yaşandığı iş yerinin tahliye sürecinin başlatıldığını duyurdu.

BAKAN YERLİKAYA GEREĞİ YAPILDI DEYİP PAYLAŞTI

İçişleri Bakanı Yerlikaya şahsın yakalandığını "Gereği Yapıldı-10" deyip paylaştı. Bakanın açıklaması şöyle:

Bazı sosyal medya hesaplarında yer alan “Fatih’te bir kadının darp edilmesi ve kutsal değerlerimize küfür edilmesi” olayı ile ilgili olarak İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizce inceleme yapılmıştır. Olayı gerçekleştiren şahsın 32 yaşındaki A.Ü.Ş. olduğu tespit edilmiş ve şahıs yakalanarak gözaltına alınmış be adli makamlara sevk edilmiştir. Yapılan incelemede; şüpheli şahsın işyeri sahibinin yeğeni olduğu, olayın meydana geldiği işyerinde çalıştığı ve “İşyerinden hırsızlık, kasten yaralama, uyuşturucu kullanma, ailenin korunmasına ilişkin kanuna muhalefet, görevi yaptırmamak için direnme" suçlarından toplam 11 adet suç kaydının olduğu; ayrıca şahsın ‘Kullanmak için Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek, Bulundurmak ve Kullanmak’ suçundan kesinleşmiş 2 yıl 5 ay 5 gün hapis cezası olduğu tespit edilmiştir. Masum insanlara saldıran, kadınlara şiddet uygulayan, dini ve manevi değerlerimize hakaret eden kim olursa olsun adalet önünde hak ettiği cezayı çekecektir!

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri