Kılıçdaroğlu "bırakmadım" diyerek açıkladı!

'CHP genel başkanlığına dönmek gibi bir planınız mı var?' sorusuna Eski CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, dikkat çeken bir şekilde cevap verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) genel başkanlığını Özgür Özel'e devreden Kemal Kılıçdaroğlu, siyaset sahnesinden çekilmeyerek Ankara ve İstanbul'da ofis açtı. Bu ofislerde görüşmelerine devam eden Kılıçdaroğlu, çeşitli gazetelere yazılar yazıyor ve sosyal medya hesabından sık sık açıklamalar yapıyor.

1 NİSAN KURULTAY OPERASYONU

Kılıçdaroğlu'nun bu aktif duruşu, kulislerde "Kılıçdaroğlu'nun olağanüstü kurultay çalışması" yaptığı yönünde yorumlara neden oldu. Gazeteci Şaban Sevinç'in "1 Nisan Kurultay Operasyonu" olarak adlandırdığı bu hareketle "olağanüstü kurultay" çalışmaları olduğunu ileri sürmesiyle de iddialar daha da arttı.

3 AYDIR DEVAM EDİYOR

Ancak, Serbestiyet'ten Hilal Köylü'ye verdiği röportajda Kılıçdaroğlu, siyaseti bırakmadığını ve her gün vatandaşlarla görüştüğünü belirtti. Ayrıca, düşüncelerini derinleştirmek için akademisyenlerle buluştuğunu ve Türkiye'nin ve dünyanın sorunlarını değerlendirdiğini ifade etti. Köylü, Kılıçdaroğlu'nun kurultayın hemen ardından ofiste çalışmalara başladığını ve bu sürecin 3 aydır devam ettiğini aktardı. Kılıçdaroğlu'nun evde öğlene kadar, öğleden sonra ise ofiste görüşmeler yaptığını ve aktif bir şekilde siyasetle ilgilendiğini belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri