Kiracısını mahkeme kararıyla çıkardı: Şoke eden manzarayla karşılaştı

Isparta'da Aynur Köse (62) isimli yaşlı kadın, ödeme yapmayan kiracısını mahkeme kararıyla evinden çıkardı. Kiracısının ardından daireye giren Köse, evin bütün odalarının çöple dolu olduğunu gördü.

Aynur Köse, Yedişehitler Mahallesi'nde bulunan 3 katlı apartmanın 1. katında oturan kiracısını ödeme yapmadığı gerekçesiyle mahkeme kararıyla evden çıkarttı. Ancak, evine girdiğinde karşılaştığı manzara, onu derinden şoke etti.

KİRACININ TERK ETTİĞİ EVDE KORKUNÇ MANZARA

Kiracısını boşalttıktan sonra dairenin kontrolünü yapmak için eve giren Köse, beklenmedik bir manzara ile karşılaştı. Tüm odaların çöp yığınlarıyla dolu olduğunu gören Köse, bu duruma inanamadı.

EV SAHİBİNİN ANLATIMI

Aynur Köse, 2 çocuklu bir aileye evini 2 yıl önce kiraya verdiğini ancak kiralarını almakta sıkıntı yaşadığını ifade etti. Kiracının sadece 4-5 kez ödeme yaptığını ve geri kalan zamanlarda borçlarını ödemediğini belirtti. Mahkeme kararıyla kiracısını evden çıkartmak zorunda kaldığını dile getirdi.

EVİN DURUMU

Köse, kiracısının evi terk ettiğinde bıraktığı halin korkunç olduğunu söyledi. Evde yoğun bir koku olduğunu ve çöplerin evi doldurduğunu belirtti. Ayrıca, kiracının lambaları söküp götürdüğünü ve evin içinde ciddi hasarlar bıraktığını ifade etti. Bu durum karşısında ev sahibi Köse'nin üzüntüsü ve mağduriyeti büyüktü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri