Mansur Yavaş'tan İYİ Parti’yi karıştırmak için bir GİK hamlesi daha! Maaşla 'elemanını' devreye soktu

İYİ Parti Genel İdare Kurulu’nun 31 Mart 2024’te yapılacak seçimlere 81 ilde kendi adaylarıyla katılmaya dair ikinci kez karar alması da Mansur Yavaş’ı pes ettirmedi. Yavaş şimdi de GİK’deki maaşlı “elemanlarını” devreye soktu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın, 31 Mart 2024’te yapılacak Belediye seçimlerine “ittifak” ya da “iş birliği” olmadan kendi adaylarıyla girme kararı alan İYİ Parti’yi karıştırma hamlelerinin ardı arkası kesilmiyor. Yavaş’ın bu sefer de ABB iştiraklerindeki maaşlı elemanlarından GİK Üyesini devreye soktuğu öğrenildi.

İYİ Parti Genel İdare Kurulu’nun (GİK), 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerine kendi adaylarıyla girmeye dair iki kez karar almış olmasına, İYİ Parti Lideri Meral Akşener’in de bu kararı her platformda savunmasına karşın, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın bu parti içini karıştırmaya yönelik hamlelerinin ardı arkası kesilmiyor.

İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yener Yıldırım’ın gündeme bomba gibi düşen açıklamasına göre; Meral Akşener’i ziyareti sırasında, “biz zaten yüzde 60’la kazanıyoruz” diyen Mansur Yavaş’ın, İYİ Parti’nin kurumsal desteğini almak için Ankara Büyükşehir Belediyesi iştiraklerindeki maaşlı elemanlarından PORTAŞ Yönetim Kurulu Üyesi de olan İYİ Parti GİK Üyesi Ayşe Sucu’yu devreye soktuğu öğrenildi.

İYİ Parti kaynaklarından edinilen bilgiye göre; bugün yapılan İYİ Parti GİK toplantısında, GİK Üyesi Ayşe Sucu, Belediye konusunu ve bir iş birliği kararının oylanması önerisinigündeme getirmiş. Ayşe Sucu’nun bu önerilerine GİK üyeleri, “biz sokakta gezemeyiz bu karar değişirse” diyerek sert tepki göstermişler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri