Masaj salonlarına fuhuş operasyonu!

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde fuhuş yapıldığı tespit edilen masaj salonlarına düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 16 şüpheliden 9’u tutuklandı, 17 masöz kadın hakkında yasal işlem yapıldı.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen bir operasyon, şehirdeki 8 masaj salonunda fuhuş yapıldığı iddiasıyla ilgili olarak düzenlendi. Yürütülen soruşturma kapsamında, masaj salonlarında çalışan kadınlara para karşılığında fuhuş yaptırıldığı tespit edildi. Eş zamanlı olarak düzenlenen baskınlarda, fuhuş yaptırdığı suçlamasıyla 16 şüpheli ile fuhuş yaptığı gerekçesiyle 17 masöz kadın gözaltına alındı.

ÇOK SAYIDA DELİL ELDE EDİLDİ

İş yerlerinde yapılan aramalarda, fuhuş faaliyetlerinde kullanıldığı düşünülen 17 cep telefonu, 1 flaş bellek ve cinsel içerikli materyaller ele geçirildi. Elde edilen delillerin, soruşturmanın derinleşmesine ve suçun daha iyi anlaşılmasına yardımcı olması bekleniyor.

TUTUKLAMALAR VE ADLİ KONTROL

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen 16 şüpheliden 9'u, çıkarıldıkları mahkemede 'Fuhşa yer temin etme ve aracılık etme' suçundan tutuklandı. Diğer 7 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ayrıca, iş yerlerinde çalışan 17 masöz kadın hakkında da gerekli işlemler yapıldı.

Bu operasyon, yerel emniyet birimlerinin suçla mücadeledeki kararlılığını ve halkın güvenliğini sağlamaya yönelik çabalarını bir kez daha gözler önüne serdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri