Meteoroloji saat verdi! İstanbul dahil çok sayıda kentte sağanak bekleniyor

Meteoroloji açıkladığı yeni hava durumu raporunda bazı iller için yine kuvvetli sağanak uyarısında bulundu.

Son dakika hava durumu bilgilerine göre birçok ilde bugün de sağanak yağış bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), 30 Ağustos Cuma gününe ilişkin hava durumu raporunu yayımladı. Yeni rapora göre Kırklareli, İstanbul, Kocaeli, İskenderun Körfezi, Ordu, Trabzon, Rize, Artvin, Kars, Ardahan ve Erzurum'da sağanak yağışın etkili olacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yapılan son tahminlere göre yurdun kuzey ve iç kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara'nın kuzey ve doğusu, Akdeniz’in Toroslar kesimi ile Doğu Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzey ve güneydoğu kesimleri, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ve Kütahya çevreleri ile Van'ın doğu ilçelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Yağışların; Kırklareli, İstanbul ve Kocaeli'nin kuzey kesimleri, İskenderun Körfezi, Ordu, Trabzon, Rize, Artvin, Kars ve Ardahan çevreleri ile Erzurum'un kuzey ilçelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı ve mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri