MİT, MOSSAD ajanlarını öttürttü! Kabul ettiler

MOSSAD soruşturmasında yeni ve önemli detaylar gün yüzüne çıktı. Tutuklanan 7 şüpheliden 4'ü ifadelerinde MOSSAD ile ilişkili olduklarını doğruladı. Bu gelişme, soruşturmanın seyrinde önemli bir dönüm noktası olarak değerlendiriliyor.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma, MOSSAD'a bilgi sağladıkları iddiasıyla 7 kişinin tutuklanmasıyla sonuçlandı. Savcılığın sevk yazısına göre, 4 şüpheli MOSSAD ile ilişkilerini itiraf etti.

MOSSAD BAĞLANTILARINI KABUL ETTİLER

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan 9 kişiden 7'si tutuklandı. Şüphelilerin özel dedektiflik adı altında MOSSAD ile bağlantılı olduğu belirtiliyor. G.K, MOSSAD ile temasını sürdürdüğünü kabul etti. Ayrıca, G.K'nin diğer şüphelilerle birlikte bilgi toplama eylemlerini gerçekleştirdiği ifade ediliyor. MOSSAD ile temas halinde olduklarına dair dijital delillere ulaşılan şüphelilerden biri olan M.K'nin, daha önce "askeri ve siyasal casusluk" suçundan yargılandığı ve tutuklu olduğu belirtiliyor. Tutuklanan şüpheliler arasında eşlerinin de bulunduğu ve onların da MOSSAD ile bağlantılı oldukları iddia ediliyor.

MAHKEME CASUSLUKTAN TUTUKLADI

Mahkeme, şüphelilerin kişisel verileri hukuka aykırı olarak ele geçirmek ve devletin gizli bilgilerini temin etmek suçlarından tutuklanmalarına karar verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri