Odasını cephaneliğe çeviren hakim sessizliğini bozdu!

Görevden alınan İzmir Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Oktay Tabur, dinlenme odasındaki silahlarla ilgili açıklama yaptı.

İzmir Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Oktay Tabur'un İzmir Adliyesi'ndeki dinlenme odasında 13 tabanca ve 7 uzun namlulu silah sergilemesi, büyük tartışmalara yol açtı. Bu olayın ardından Adalet Bakanı Tunç'un açıklamasıyla Tabur hakkında soruşturma başlatıldı ve Tabur'un İzmir Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanlığı yetkisinin sonlandırıldığı duyuruldu.

"SİLAHLARIM RUHSATLI VE ÖZEL BİR ODAYA KONULMUŞTUR"

Odatv'ye konuşan Tabur, sergilediği silahların tamamının ruhsatlı olduğunu ve özel bir odaya yerleştirildiğini belirtti. Ayrıca, bu odanın tuvalet ve banyosunun bulunduğu bir alan olduğunu ifade etti. Tabur, uzun namlulu silahların av tüfeği olduğunu ve herkesin alabileceği türden olduğunu savundu.

"SİLAH KOLEKSİYONUM VAR, BUNUNLA GURUR DUYUYORUM"

Silaha olan merakı nedeniyle bu koleksiyonu yaptığını ifade eden Tabur, bu silahların evinde bulunmasının doğru olmadığını, bu yüzden özel bir odaya yerleştirdiğini belirtti. Ayrıca, herkesin bir hobisi olduğunu ve kendi hobisi olan silah koleksiyonuyla gurur duyduğunu vurguladı.

"ÖZEL ODAYI ÇOK AZ İNSAN GÖRMÜŞTÜR"

Tabur, bahsi geçen odanın çok az insan tarafından görüldüğünü belirtirken, bu odanın sadece özel dostları ve yüksek seviyede kişileri ağırlamak için kullandığını ifade etti.

"ÜZGÜN DEĞİLİM, ÜLKEM İÇİN ÜZGÜNÜM"

Artık yetkisinin olmadığını belirten Tabur, kararnameyle nereye atanırsa orada görevine devam edeceğini söyledi. Ancak, ülkenin içinde bulunduğu durumdan dolayı üzgün olduğunu belirtti ve ülkede gerçek bir çıkış yolunun bulunamamasından dolayı müteessir olduğunu ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri