Saat verildi! 16 milyon kişiyi yakından ilgilendiriyor

16 milyon kişinin yaşadığı İstanbul'da planlı ve bakım çalışması kapsamında 20 Mayıs 2024 Pazartesi günü planlı ve bakım çalışması amaçlı elektrik kesintilerinin yapılacağı ilçe ve mahalleler açıklandı.

İstanbul'da elektrik kesintisi konusu, vatandaşların gündeminde önemli bir yer tutmaktadır. Özellikle 20 Mayıs Pazartesi günü yapılacak olan arıza ve bakım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintileri planlanmış durumdadır. Bu kesintilerle ilgili detayları ALO 186 hattı üzerinden veya AYEDAŞ ve BEDAŞ'ın planlı elektrik kesintileri sayfalarından öğrenebilirsiniz.

PLANLI ELEKTRİK KESİNTİLERİ İÇİN KAYNAKLAR

İstanbul'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeleri ve mahalleleri öğrenmek için AYEDAŞ ve BEDAŞ'ın internet sitelerini ziyaret edebilirsiniz. AYEDAŞ'ın Anadolu Yakası'ndaki kesinti ve arıza işleriyle, BEDAŞ'ın ise Avrupa Yakası'ndaki elektrik tedarik ve arıza işleriyle ilgilendiğini unutmayın.

AYEDAŞ İSTANBUL ELEKTRİK KESİNTİSİ SORGULAMA EKRANI

Anadolu Yakası'nda yaşanacak planlı elektrik kesintilerine dair güncel duyuruları AYEDAŞ'ın resmi internet sitesi üzerinden takip edebilirsiniz.

BEDAŞ İSTANBUL ELEKTRİK KESİNTİSİ SORGULAMA EKRANI

Avrupa Yakası'nda yaşanacak planlı elektrik kesintilerinin listesine BEDAŞ'ın resmi web sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz. Ana sayfada bulunan "Planlı Kesintiler" butonunu veya mobil uygulamayı kullanarak bilgilere erişebilirsiniz. Ayrıca, Planlı Elektrik Kesintileri hakkında SMS bilgilendirilmesi almak için de BEDAŞ'a başvurabilirsiniz.

İSTANBUL ELEKTRİK KESİNTİLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri