Sinan Ateş'in arkadaşı ifadesini paylaştı! Tepkisi sert oldu!

Sinan Ateş'in arkadaşı Ömer Zengin, ifadesinde, "Bizi bir telefon ile Berlin’den Ankara’ya getiren adalet(!) Ankara’daki Ülkücü katili FETÖ'cüleri bir türlü ayağına getiremiyor” dedi.

Ankara'nın merkezinde 30 Aralık 2022 tarihinde gerçekleşen silahlı suikast sonucu hayatını kaybeden Sinan Ateş dosyasında yeni gelişmeler ortaya çıkıyor. MHP'de Ateş ile birlikte görev yapan Zengin, suikast sonrasında verdiği ifadeyi sosyal medya üzerinden paylaştı.

"ADALET, FETÖ'CÜLERİ AYAĞINA GETİREMİYOR"

Zengin, yaptığı paylaşımda, "Bizi bir telefon ile Berlin’den Ankara’ya getiren adalet(!) Ankara’daki Ülkücü katili FETÖ'cüleri bir türlü ayağına getiremiyor! 10 yaşında bir kız çocuğu ile iddianamedeyim. Türk Kamuoyuna saygılarımla…" ifadelerine yer verdi.

HUSUMETİN BAŞLANGICI

Zengin, ifadesinde, Olcay Kılavuz'un görevden alınmasının ardından Sinan Ateş'in, parti özel kalem müdür yardımcısı Akın Yavuz'un referansı ile göreve getirilmesi sonucunda Ateş'e karşı husumetin başladığını düşündüğünü belirtti. Zengin, Ateş ile sık sık görüştüğünü ve Ateş'in, kendisinin görevden alınması yönünde çalışmalar yapıldığını anlattığını söyledi.

SUİKASTİ KİMLER ORGANİZE ETTİ?

Zengin'in sosyal medya hesabında paylaştığı ifadesinde, suikastin Ahmet Yiğit Yıldırım önderliğinde, İzzet Ulvi Yönter, Olcay Kılavuz ve Nevzat Ünlütürk tarafından organize edildiğinden emin olduğunu belirtti. Ayrıca, Yıldırım ile Ömer Lefzan arasında eskiye dayalı bir husumet nedeniyle cinayetin Lefzan'ın üzerine yıkılmaya çalışıldığını ifade etti. Zengin, Sinan Ateş'in Doğukan Çep ile herhangi bir tanışıklığı veya husumeti olmadığını da vurguladı.

AİLE İLE İLGİLİ DETAYLAR

İfadesinin sonunda Zengin, kızını Türkiye'ye gelip gittikçe gördüğünü belirtti. Bu açıklamalar, Sinan Ateş suikastine dair yeni soru işaretlerini gündeme getirirken, olayın arka planındaki detayların daha da derinlemesine araştırılmasını gerektiriyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri