Son dakika 7 ilde elebaşları yakalandı! Çökertildiler

"Kafes-39" adı verilen operasyon kapsamında 7 ilde 7 organize suç örgütü çökertildi ve elebaşlarının da bulunduğu 117 şüpheli yakalandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Kafes-39" adı verilen operasyon kapsamında 7 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonlarda 7 organize suç örgütünün çökertildiğini ve elebaşlarının da bulunduğu 117 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

117 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Yerlikaya, operasyonun "Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, nitelikli yağma, uyuşturucu madde imal ve ticareti, kasten yaralama, ölümle tehdit, genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması, tefecilik, çek ve senet tahsilatı, şantaj, fuhşa teşvik, silah ve mühimmat kaçakçılığı" suçlarına yönelik olduğunu belirtti. İstanbul, Antalya, Kocaeli, Samsun, Bilecik, Kars ve Konya illerinde gerçekleştirilen operasyonlar sonucunda toplam 7 organize suç örgütünün çökertildiğini açıklayan Yerlikaya, elebaşlarının da yer aldığı 117 şüphelinin yakalandığını ifade etti.

GÖZ AÇTIRILMAYACAK

Operasyonlar sırasında 30 ruhsatsız tabanca, 20 tüfek ile çok sayıda senet ve para ele geçirildiğini belirten Bakan Yerlikaya, operasyonlardan sorumlu olan Cumhuriyet Başsavcılıklarını ve emniyet güçlerini tebrik ederek, suç örgütlerini çökerten operasyonların milletin duasıyla gerçekleştirildiğini vurguladı. Yerlikaya, suç örgütlerine göz açtırmayacaklarını ve milletin huzurunu bozanların her zaman peşinde olacaklarını ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri