Son dakika deprem mi oldu? Gözler AFAD ve Kandilli'ye çevrildi!

Son dakika deprem mi oldu? diye araştıran vatandaşlar, Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde meydana gelen depremlerin ardından an be an deprem verilerinin takip edilerek yayınlandığı AFAD ve Kandilli'nin internet sitesini ziyaret etmeye başladı.

Türkiye genelinde meydana gelen depremleri takip eden Kandilli ve AFAD internet sitesi vatandaşlar tarafından yoğun bir şekilde ziyaret edilmeye başlandı.

DEPREM Mİ OLDU?

Deprem mi oldu? sorusunun cevabını araştıran vatandaşlar, sismik grafik üzerinde ölçülen depremin merkez üssü, konumu, şiddeti, büyüklüğü ve derinliğini öğrenebilmek için AFAD ve Kandilli'nin internet sitesine bakıyor.

KANDİLLİ SON DEPREMLER LİSTESİ 18 KASIM 2023

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem-Tsunami İzleme Ve Değerlendirme Merkezi tarafından yayınlanan sismik grafik üzerinde ölçülen depremin merkez üssü, konumu, şiddeti, büyüklüğü ve derinliği ile ilgili deprem verileri http://www.koeri.boun.edu.tr adresi üzerinden yayınlanmaktadır.

AFAD SON DEPREMLER LİSTESİ 18 KASIM 2023

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından yayınlanan sismik grafik üzerinde ölçülen depremin merkez üssü, konumu, şiddeti, büyüklüğü ve derinliği ile ilgili deprem verileri ise https://deprem.afad.gov.tr/last-earthquakes.html adresi üzerinden yayınlanmaktadır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri