Son dakika İstanbul Valisi Gül açıkladı! Yangın hakkında detaylar...

İstanbul Valisi Davut Gül, Beşiktaş'ta 16 katlı bir binanın altındaki eğlence merkezinde çıkan yangına ilişkin olay yerinde incelemelerde bulundu.Vali Gül, olay yeri ve çevresindeki incelemesinin ardından basın mensuplarına açıklama yaptı.

İstanbul Valisi Davut Gül, Beşiktaş'ta meydana gelen 16 katlı binadaki yangınla ilgili olay yerinde incelemelerde bulundu. Vali Gül, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, yangının çıkış nedeninin henüz netlik kazanmadığını ve itfaiye ekiplerinin bu konuda çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.

OLAY YERİNDEKİ İNCELEMENİN ARDINDAN AÇIKLAMA YAPILDI

Yangının, binanın altında bulunan bir eğlence merkezinde başladığını aktaran Vali Gül, meydana gelen olayın detayları hakkında bilgi verdi. Olay yerinde yaşananları değerlendiren Vali Gül, hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı diledi ve yaralıların hastanelerde tedavilerinin sürdüğünü ifade etti.

BİNADA TADİLAT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYORDU

Vali Gül, yangının çıkış nedenine ilişkin net bir bilginin henüz olmadığını belirterek, yangının başladığı mekanda tadilat çalışmalarının devam ettiğini ve bu sırada olayın yaşandığını açıkladı. Binanın ruhsat durumuyla ilgili bilgi veren Vali Gül, 1987 yılında alınan ruhsatın 2018'de yenilendiğini aktardı.

PATLAMA İHTİMALİNE İLİŞKİN BİLGİ YOK

Yangının patlamaya mı yol açtığına ilişkin bir soru üzerine Vali Gül, kendilerine böyle bir bilgi ulaşmadığını ifade etti. Bu açıklamalarla birlikte, olayın nedenlerinin netlik kazanması için detaylı bir soruşturmanın devam ettiği vurgulandı.

YANGIN MAĞDURLARINA DESTEK DEVAM EDİYOR

Yangında zarar görenlerin tedavisi ve hayatını kaybedenlerin ailelerine destek sağlanması için çalışmaların sürdüğüne dikkat çeken Vali Gül, kamuoyunu bilgilendirmeye devam edeceklerini belirtti. Yangının ardından alınacak önlemlerin ve yapılacak çalışmaların da titizlikle takip edileceği vurgulandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri