"Süper Vali"nin oğlu, babasının kentten ayrıldığı yaşta Tokat'a belediye başkanı seçildi

Tokat Belediye Başkanlığına seçilen Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, "Tokatlılar büyük bir ahde vefa örneği gösterdi, büyük bir sorumluluk yükledi bizim sırtımıza. Bu ahde vefayı hiçbir zaman unutmayacağım. Benim için çok kıymetli." dedi.

Tokat, Aydın ve Erzincan'da valilik yaparak "Süper Vali" ve "Efsane Vali" olarak anılan, aynı zamanda Denizli Valisi iken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, 31 Mart'taki seçimlerde MHP'nin adayı olarak seçildi. Kesin olmayan sonuçlara göre seçimi kazanan Yazıcıoğlu, seçim sürecinin yoğunluğuna dikkat çekti.

BABA OCAĞINA DÖNÜŞ

Tokat'a belediye başkanı seçilmesinin kendisi için büyük bir gurur kaynağı olduğunu belirten Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, babasının kentin valisi olduğu dönemde ilkokulu tamamladığını ve şimdi Tokat'a belediye başkanı olarak döndüğünü ifade etti. Ayrıca, belediye binasının babasının valilik yaptığı binanın karşısında olmasının kendisi için önemli bir tevafuk olduğunu vurguladı.

GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURMAK

Babasının Tokat'ta ciddi bir gönül köprüsü kurduğunu ve kendisinin de bu köprüyü devam ettirmeyi amaçladığını dile getiren Yazıcıoğlu, Tokat'ın kadim bir şehir olduğunu ve burada hizmet etmekten büyük mutluluk duyduğunu belirtti. Telefonlarının susmadığını ve Tokatlıların kendilerine büyük bir ahde vefa örneği gösterdiğini söyleyen Yazıcıoğlu, bu görevi layıkıyla yerine getireceklerini vurguladı.

NEZAKET VE HİZMET ANLAYIŞI

Toplumun her kesiminden aldığı güzel mesajlarla doğru yolda olduklarını düşündüğünü ifade eden Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Tokat'ın kucaklaşma yeri olacağını ve nezaketle devam ettikleri sürece bu misyonu başarıyla sürdüreceklerini belirtti. Devlet adamı anlayışıyla Tokat'ı kucaklayarak hizmet anlayışlarını devam ettireceklerini ve babasının çıtasını daha da yükseltmek için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini sözlerine ekledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri