THY yüzde 40 indirim kampanyası başlattı

Türk Hava Yolları 01.07.2024-30.09.2024 tarihleri arasında geçerli olacak indirimli bilet kampanyası başlattı. İşte kampanya detayları ve seçili noktalar...

Türk Hava Yolları (THY), yaz tatilini yurt dışında geçirmek isteyenlere büyük bir fırsat sunarak seçili destinasyonlara yüzde 40'a varan indirim kampanyası başlattı. Tatilini Turkish Airlines Holidays ile planlayanlar için bu kampanya, birçok Avrupa ülkesini kapsıyor.

SEÇİLİ NOKTALARDA BÜYÜK İNDİRİM

THY'nin kampanyası kapsamında Almanya, Avusturya, Hollanda, İsviçre, Fransa, İspanya ve İtalya'daki belirli noktalara tatil planlayan müşteriler, yüzde 40'a varan indirimlerden yararlanabilecek. Kampanyanın geçerli olduğu destinasyonlar arasında Berlin, Düsseldorf, Frankfurt, Köln, Viyana, Amsterdam, Basel, Cenevre, Zürih, Paris, Nice, Marsilya, Barselona, Malaga, Katanya, Palermo, Napoli ve Roma gibi popüler şehirler bulunuyor.

REZERVASYON VE KONAKLAMA TARİHLERİ

THY'den yapılan açıklamaya göre, bu özel indirim kampanyası 1 Temmuz 2024 ile 30 Eylül 2024 tarihleri arasında yapılacak rezervasyonlar için geçerli olacak. Konaklama tarihleri ise 1 Temmuz 2024 ile 31 Ekim 2024 arasında olması şartıyla bu indirimden faydalanılabilecek.

İNTERNET ÜZERİNDEN REZERVASYON

İndirim kampanyasından yararlanmak isteyenlerin rezervasyonlarını sadece www.turkishairlinesholidays.com web sitesi üzerinden yapmaları gerekiyor. Bu site üzerinden yapılacak rezervasyonlar ile müşteriler, THY'nin sunduğu büyük indirim fırsatından faydalanma imkânı bulacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri