TÜBİTAK 30 personel istihdam edecek

TÜBİTAK bünyesinde istihdam edilmek üzere 30 personel alınacak.

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK), bünyesine yapacağı yeni istihdamlar için ilan verdi. Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, TÜBİTAK 27 bilimsel programlar uzman yardımcısı ve uzmanı ile 3 teknisyen ve tekniker alacak.

ISTIHDAM DETAYLARI VE BAŞVURU SÜRECİ

Bu 30 personel, TÜBİTAK'ın Ankara merkezinde istihdam edilecek. Kurum, uzman yardımcısı ve uzman kadroları için 23 Mayıs'a, teknisyen ve tekniker kadroları için ise 20 Mayıs'a kadar başvuruları kabul edecek.

Başvurular, TÜBİTAK'ın resmi web sitesi olan www.tubitak.gov.tr ile Türkiye İş Kurumu'nun internet sayfasından gerçekleştirilebilecek. Başvurular, TÜBİTAK İş Başvuru Sistemi (https://kariyer.tubitak.gov.tr) ve Türkiye İş Kurumu'nun (https://esube.iskur.gov.tr/) online platformları üzerinden yapılacak.

ISTIHDAMIN AMACI VE ÖNEMİ

TÜBİTAK'ın bu istihdam hamlesi, bilimsel ve teknolojik alanlarda çalışmak isteyen adaylara önemli bir fırsat sunuyor. Kurum, nitelikli personel alımı ile bilimsel araştırma ve teknolojik gelişmelerin desteklenmesini amaçlıyor. Bu kapsamda yapılan alımlar, kurumun geleceğe yönelik projelerini güçlendirmeyi ve bilim ve teknoloji alanındaki çalışmalarını ilerletmeyi hedefliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri