Nusret saldırısında yeni gelişme! Detaylar belli oldu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile geçen hafta Nusret restoranına yapılan saldırının faillerinin bulunduğunu açıkladı.

İstanbul'da, popüler restoranlardan biri olan Nusr-et'e yönelik gerçekleştirilen silahlı saldırıyla ilgili önemli bir gelişme yaşandı. 'Mahzen-22' operasyonu kapsamında Beşiktaş'taki Nusr-et isimli restorana düzenlenen silahlı saldırıyla ilgili 5 şüpheli gözaltına alındı.

SALDIRININ ARKASINDA ORGANİZE SUÇ ÖRGÜTÜ VAR

İstanbul Emniyeti'nin yaptığı operasyon sonucunda, Beşiktaş'taki Nusr-et restoranına silahlı saldırı düzenleyen şüphelilerin, organize suç örgütü liderleri Barış Boyun ve Volkan Rençber'in talimatıyla hareket ettikleri belirlendi.

İÇİŞLERİ BAKANI ALİ YERLİKAYA'DAN AÇIKLAMA

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, saldırının arkasında olanların tespit edildiğini ve operasyon sonucunda 5 şüphelinin gözaltına alındığını belirtti. Ayrıca, firari olarak bulunan organize suç örgütü liderlerinden Barış Boyun'un, yurt dışında olduğunu ve silahlı saldırı talimatını bu kişilerin verdiğini ifade etti.

OPERASYON SONUCU YAKALANAN ŞÜPHELİLER

Operasyon sonucunda, Beşiktaş'taki Nusr-et restoranına yapılan silahlı saldırının failleri olduğu tespit edilen 5 şüpheli güvenlik güçleri tarafından yakalandı. Bu yakalamalar, saldırının arkasındaki organize suç örgütünün unsurlarının adalet önüne çıkarılmasında önemli bir adım olarak değerlendirildi.

SALDIRININ ARDINDAKİ İNCELEMELER SÜRÜYOR

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Beşiktaş'taki Nusr-et restoranına yapılan silahlı saldırıyla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı. Saldırının arkasındaki tüm bağlantılar ve motivasyonlar üzerinde detaylı incelemeler yapılırken, olayın perde arkası aydınlatılmaya çalışılıyor. Bu süreçte, saldırının planlayıcısı ve destekçilerinin de tespit edilerek adalete teslim edilmesi için çalışmalar sürdürülüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

MAGAZİN Haberleri