ROK ile Küçük birbirine girdi

Cem Küçük, DEM Parti’nin İstanbul’da yüzde 9 ve üzerinde oy alması halinde HDP’nin tutuklu eski eş genel başkanı Selahattin Demirtaş’ın serbest kalacağını iddia ede Rasim Ozan Kütahyalı’ya yanıt verdi.

Son günlerde Türkiye'de siyasi gündemi sarsan bir tartışma, iktidara yakınlıkları ile bilinen isimler arasında yaşandı. Cem Küçük ve Rasim Ozan Kütahyalı, DEM Parti tartışmaları üzerinden sert söylemlerle birbirlerine girdiler.

DEM Parti'nin İstanbul'da yüzde 9 üzerinde oy alması halinde çözüm sürecinin başlayacağını ve Selahattin Demirtaş'ın serbest kalacağını iddia eden Küçük'e, Kütahyalı sert bir yanıt vermişti. Kütahyalı, Demirtaş'ın serbest kalması için destek vermesi gereken isimleri sıralayarak, DEM Parti'nin bu koşullarda oy alabileceğini dile getirmişti.

CEM KÜÇÜK'TEN SERT CEVAP

Kütahyalı'nın bu sözlerine karşılık Cem Küçük, Demirtaş'ın tutuklu kalmaya devam edeceğini ve çözüm sürecinin olmayacağını savundu. Bugünkü yazısında, Kütahyalı'nın ifadelerine vurgu yaparak, DEM seçmenin tercihinin kendisine ait olduğunu belirtti.

Küçük, yazısında şu ifadelere yer verdi: "DEM seçmenin tercihi kendinindir. İstanbul ve Türkiye’de sonuç ne olursa olsun PKK ile bağlantılı her belediyeye kayyım atanır. Aksini savunan Türk devletini hiç tanımıyor demektir."

KÜTAHYALI'DAN SERT YANIT

Küçük'ün sözlerine yanıt veren Kütahyalı ise, Küçük'ü CHP'ye para karşılığı çalışmakla suçladı ve sert ifadeler kullandı. "Parayla köpeklik yapıyor" diyen Kütahyalı, Küçük'ü CHP için para karşılığı çalışmakla suçladı ve bu iddiasını net bir şekilde dile getirdi.

Türkiye'de siyasi arenada önemli bir yer edinen bu iki ismin tartışması, DEM Parti ve Selahattin Demirtaş gibi konuların yanı sıra kişisel atışmalarla da sürüyor. Her iki tarafın da sert üslubu, Türkiye'nin siyasi atmosferinde yeni tartışmaların fitilini ateşleyebilir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

MAGAZİN Haberleri