Şahan Gökbakar sessizliğini bozdu

Marmaris'teki evinin kaçak olduğu ve yıkım kararı geldiğiyle iddialarına Şahan Gökbakar sessizliğini bozdu.

Ünlü oyuncu ve komedyen Şahan Gökbakar, Marmaris'teki kaçak inşaat iddiaları ve yıkım kararı sonrası sessizliğini bozdu. Delikyol Koyu'ndaki villanın yıkımı için Marmaris Belediyesi’ne yazı gönderildiği ve yıkım yapılmaması durumunda Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin yıkımı gerçekleştireceği belirtilmişti. Bu konuyla ilgili Fatih Altaylı'nın açıklamalarının ardından Gökbakar, konuyu açıklığa kavuşturmak amacıyla basın toplantısı düzenledi.

"EVLERİN KENDİME AİT OLMADIĞINI SÖYLEDİ"

Gökbakar, açıklamasında, görüntülerde yer alan evlerin kendisine ait olmadığını ifade etti. Gökbakar, “Bu haberi yapan herkesin kullandığı fotoğraf... Bu ev bana ait değil, bu inşaat da bana ait değil. Bunlar komşumuzun evleri. 2 yan parselimizdeki evler. Bana ait değil. Komşumuzun evini haberlerde kullanıp durmayın,” dedi. Ayrıca, evinin 85 metrekarelik bir köy evi olduğunu ve görüntülerdeki villaların komşularına ait olduğunu belirtti.

"EVİMİ ALDIĞIMDA YAPI KAYIT BELGESİ MEVCUTTU"

Gökbakar, evini 2020 yılında bir emlak sitesinden satın aldığını ve o dönem yapı kayıt belgesinin geçerli olduğunu söyledi. “Ben 2020 yılında yapı kayıt belgeli evi ve iskelesini satın aldım. 2018 yılında alınmış yapı kayıt belgeleri vardı. Evim bir köy evi olarak tasarlanmıştı,” dedi. Gökbakar, evin 2022 yılında sit alanı ilan edilmesi ve yapı kayıt belgesinin iptal edilmesi sonrasında yıkım kararının alındığını vurguladı.

"KANUNLAR HERKESİ KAPSAMALI"

Şahan Gökbakar, toplumsal bilinç oluşturulacaksa, sosyal sorumluluk projelerinde ilk adımı kendisinin atacağını ifade etti. “Eğer toplumsal bilinç oluşacaksa, sosyal sorumluluk projeleri görüp ilk balyozu da biz vuralım. Ama tabii ki kanunlar bir kişiye uygulanmamalı,” şeklinde konuştu. Ayrıca, Türkiye genelinde kaçak yapıların bulunduğunu ve küçük bir yapının tüm bu sorunları çözmeyeceğini belirtti.

Bu açıklamalar, Şahan Gökbakar’ın, kendisine yönelik iddiaları ve eleştirileri yanıtlamak amacıyla yaptığı açıklamaların detaylarını ortaya koydu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

MAGAZİN Haberleri