Seçil Erzan kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Kimleri dolandırdı?

Dolandırdığı iddia edilen isimler tarafından ismi sıkça anılan Seçil Erzan merak konusu oldu. Seçil Erzan kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Kimleri dolandırdı?

Seçil Erzan, son zamanlarda Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşerek en fazla merak edilen isimler arasında yer aldı.

Futbol camiasında bir çok ismi dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan'ın kim olduğunu bu haber de sizler için derledik.

SEÇİL ERZAN KİMDİR? NERELİ?

Seçil Erzan,, bankacılık sektöründe uzun yıllar çalışmış bir isimdir. Doğum yeri Tekirdağ'ın Çorlu ilçesidir ve Çorlu Lisesi'nde eğitim almıştır. Üniversite eğitimini Kocaeli'de tamamlamıştır .

Seçil Erzan, bankacılık kariyerine Çorlu'da başlamış ve ardından Denizbank Bahçeşehir şubesine müdür olarak atanmıştır. Daha sonra ise Denizbank'ın Florya ve Levent Büyükdere şubelerinde müdür olarak görev yapmıştır .

SEÇİL ERZAN KİMLERİ DOLANDIRDI?

Ancak, son zamanlarda dolandırıcılık iddiaları ile adı anılmaya başlandı. İddialara göre, Seçil Erzan İstanbul'da faaliyet gösteren bir bankanın şube müdürü iken, birçok ünlü futbolcuyu dolandırmıştır. Bu ünlü futbolcular arasında Arda Turan, Emre Belözoğlu ve Fernando Muslera gibi isimler de bulunmaktadır.

Seçil Erzan'ın deyimleriyle, kendisi "Kazandırırken Seçil'dim, kazandıramayınca dolandırıcı oldum" şeklinde ifade kullanmıştır

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

MAGAZİN Haberleri