Survivor Yunus Emre'nin karısı Beria Özden'i çıldırtan hareket!

Survivor 2024 yarışması hız kesmeden devam ederken Aleyna ve Yunus Emre'nin samimi görüntüleri Survivor Yunus Emre'nin eşini adeta çıldırttı. Eşine "Aleyna'dan uzak dur" diyen eş Beria Özden, sosyal medya üzerinden eşinin adını sildi.

Survivor 2024'de Aleyna ve Yunus Emre arasındaki samimi ilişki, gündemin ana konularından biri haline geldi. Ancak bu durum, Yunus Emre'nin eşi Beria Özden'i rahatsız etti.

YUNUS EMRE'NİN ALEYNA İLE SAMİMİ HALİ

Yunus Emre'nin eşi Beria Özden'in uyarılarına rağmen, oyun sırasında Aleyna'ya olan samimiyeti devam etti. Özellikle eleme potasına giren Aleyna'ya karşı konseyde gösterdiği yakınlık, dikkatleri üzerine çekti. Dalga geçme, omzuna dokunma ve desteği esirgemeeme tavrı, eşini rahatsız etti.

BERİA ÖZDEN'İN TEPKİSİ

Beria Özden, Yunus Emre ve Aleyna arasındaki samimiyetin öne çıktığı bir bölüm sonrasında, sosyal medya profilinden eşinin fotoğrafını ve adının baş harflerini kaldırdı. Bu hareketiyle, duruma olan rahatsızlığını açıkça dile getirdi.

TARTIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Survivor 2024'de yaşanan bu olay, izleyiciler arasında ve sosyal medyada yoğun bir şekilde tartışılmaya devam ediyor. Yunus Emre'nin ve Aleyna'nın ilişkisiyle ilgili gelecek bölümlerde neler yaşanacağı merakla bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

MAGAZİN Haberleri