Sinan Ateş’in son mesajları ortaya çıktı! ‘Beni öldürmeye karar vermişler…’

İsmail Saymaz, öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş‘in arkadaşı Ömer Çağrı Özdemir ile yaptığı görüşmeyi yazdı. Öte yandan Sinan Ateş’in öldürülmeden 15 dakika önce de mesaj attığı ortaya çıktı.

Sinan Ateş'in evinin önünde gerçekleşen silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmesiyle ilgili, ölüm öncesindeki yazışmaların ve ilişkilendirmelerin ortaya çıkması oldukça dikkat çekici. İddiaların odak noktasında Ülkü Ocakları ve siyasi bağlantıları yer alıyor. Gazeteci İsmail Saymaz'ın köşesine taşıdığı yazışmalar, olayın derinliklerine ışık tutuyor:

10 Mart 2022 tarihinde Sinan Ateş, avukatı Ali Yücel ile kullandığı hukuk bürosunun önünde Ülkü Ocakları'na tahsisli bir aracın park ettiğini öğrenir. Bu durumu arkadaşı Ömer Çağrı Özdemir'e ileterek durumu paylaşır. Aralarında geçen bu konuşmalar, olayın vahametini gözler önüne seriyor.

Ateş'in belirttiğine göre, Ülkü Ocakları'na bağlı bir grup, kendisine karşı saldırı planlamaktadır. Aracın plakası ve detaylarının paylaşılması, durumun ciddiyetini ortaya koyuyor. Ateş'in, olaya ilişkin endişelerini dile getirdiği yazışmalar, olayın boyutlarını gözler önüne seriyor.

Ömer Çağrı Özdemir, ifadesinde bu yazışmaları ve durumu anlatarak olayı yetkililere bildirir. Ancak, ilginç bir şekilde Özdemir'in ifadesi iddianameye konulmaz. Bu durum, olayın arkasındaki bağlantıları ve ilişkileri daha da merak uyandırıcı hale getiriyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SİYASET Haberleri