Fenerbahçe-Galatasaray derbisi öncesi Ahmet Çakar'dan bomba iddia

Beyaz TV’de futbol yorumcusu olan eski Hakem Ahmet Çakar’dan Fenerbahçe Galatasaray derbisi ile ilgili bomba iddia geldi. ‘Tezgah hazır’ diyen Ahmet Çakar, Galatasaray’ın derbide en az 1 kırmızı kart göreceğini öne sürdü.

Fenerbahçe-Galatasaray derbisi için geri sayım sürerken, eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar’dan dikkat çeken açıklamalar geldi. Çakar, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho’nun uzun süredir Galatasaray’a yönelik bir "algı çalışması" yaptığını iddia etti. Çakar, Galatasaray’ın derbide en az bir kırmızı kart göreceğini öne sürdü.

MOURİNHO'NUN DERBİYE HAZIRLIK YAPTIĞINI İDDİA ETTİ

Ahmet Çakar, Mourinho’nun derbi için planlar yaptığını ve Galatasaray’ı kartlarla zor duruma düşürmeye çalıştığını iddia etti. Çakar, “Mourinho haftalardır Okan Buruk ve kartlar üzerinden algı yaratıyor. Bu tezgahın sonucunda Galatasaray’a en az 1 kırmızı kart çıkacaktır. Oyuncular ciddi bir tehlike altında” şeklinde konuştu.

OSİMHEN'İN MASKESİ TARTIŞMA YARATTI

Galatasaray’ın yeni transferi Victor Osimhen’in maskesi de gündeme oturdu. Ahmet Çakar, Osimhen’in kullandığı maskenin insan sağlığı açısından risk taşıdığını savundu. Çakar, maskenin üzerinde bulunan metal parçaların kafa topu sırasında rakiplere zarar verebileceğini belirterek, “Bu maskeyi metal ve civatasız şekilde de takabilir” ifadelerini kullandı.

Derbi öncesinde yapılan bu açıklamalar, maçın atmosferini daha da gerdi. Tüm gözler, Pazar günü oynanacak olan Fenerbahçe-Galatasaray mücadelesine çevrildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri