3 katlı bina alev alev yandı! Acı gerçek ortaya çıktı

İstanbul'da Fatih'te 3 katlı bir bina yangınlara teslim oldu. Alevlerin tüm binayı sardığı yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü. İtfaiye ekiplerinin yaptığı incelemelerde bir kişinin cesedi bulundu.

İstanbul'un Fatih ilçesinde bulunan Molla Hüsrev Mahallesi Kalender Mektebi Sokak üzerindeki üç katlı bir binada yangın çıktı.

Henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın, binadan yükselen dumanları gören vatandaşlar tarafından fark edildi. Olayın hemen ardından polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verildi. İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde yangın kontrol altına alındı. Yangının söndürülmesinin ardından ekipler, binada inceleme yapmaya başladı.

İnceleme sırasında, binada bir kişinin cesedi bulundu. Yapılan incelemeler sonucunda cesedin 82 yaşındaki Abdullah Kahraman'a ait olduğu belirlendi. Polis ekipleri, olay yerinde güvenlik önlemleri alarak geniş çaplı incelemelerde bulundu. Ardından Kahraman'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili konuşan Çetin Yeşilbaş, "Ben iş yerindeydim, bana da haber verdiler, yeni geldim. Bina bayağı yanıyordu, alevler çıkıyordu. Yangının ne sebepten çıktığını bilmiyorum. Gelinin dayısı vardı, o vefat etmiş" şeklinde konuştu.

Yangının çıkış nedeniyle ilgili incelemeler devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

YAŞAM Haberleri