Adli Tıp Kurumu raporu tamamlandı! İşte Narin Güran'ın ölüm nedeni ve öldüğü tarih

8 yaşındaki Narin Güran cinayetiyle ilgili son son dakika gelişmesi... Adli Tıp'tan Diyarbakır Savcılığı'na gönderilen rapor ortaya çıktı.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan ve 8 Eylül'de Eğertutmaz Deresi'nde cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesine ilişkin yürütülen soruşturma genişletiliyor. Olayla ilgili olarak soruşturma kapsamında tutuklu bulunan kişi sayısı, son olarak yenge Hediye Güran'ın da tutuklanmasıyla 12'ye yükseldi.

ADLİ TIP RAPORU TAMAMLANDI

Adli Tıp 1. İhtisas Kurulu tarafından hazırlanan otopsi raporu Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığına sunuldu. Raporda, Narin Güran'ın kaybolduğu gün öldürüldüğü ve ölümünün, ağız ve burun kapatılması ile boyuna yapılan baskı sonucu oksijensiz bırakılmasına bağlı olarak meydana geldiği belirtildi.

CİNSEL SALDIRI TESPİT EDİLEMEDİ

Raporda, "Mevcut verilerle Narin Güran'ın cinsel saldırıya maruz kalıp kalmadığı hususunda tıbben bir değerlendirme yapılamamıştır" ifadesine yer verildi. Ayrıca, sol diz altındaki bacak kopmasının ölümden sonra hayvanlar tarafından oluştuğu tespit edildi.

ENES GÜRAN'IN DİŞ İZLERİNE İLİŞKİN MÜTALAA BEKLENİYOR

Narin Güran’ın abisi Enes Güran'ın kolundaki diş izlerine ilişkin inceleme devam ediyor. Adli Tıp 2. İhtisas Kurulu tarafından yapılan bu incelemenin sonucunun yarın açıklanması bekleniyor.

Soruşturmanın derinleştirilmesiyle birlikte olayla ilgili yeni tutuklamaların da olabileceği belirtiliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

YAŞAM Haberleri