Ankara'da kan donduran olay! Dakikalarca annesini balkonda bıçakladı

Ankara Mamak'ta bir kadın, annesini balkonda dakikalarca bıçakladı. Çevredekilerin 'Yapma' seslerine aldırış etmeyen kadını, vatandaşlar etkisiz hale getirdi. Görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Ankara'nın Mamak ilçesinde yaşanan dehşet verici bir olay, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Görüntülerin hızla yayıldığı olayda, bir kadının annesini balkonda dakikalarca bıçakladığı görüldü.

DAKİKALARCA ANNESİNİ BIÇAKLADI

Henüz belirlenemeyen bir nedenle, D.K. isimli kadın, annesi Z.K.'yı balkonda defalarca bıçakladı. Anne Z.K., kızının bıçak darbelerine karşı koymakta başarısız olurken, çevredeki vatandaşların "Yapma!" çığlıklarına aldırış etmeyen D.K., saldırısını sürdürdü.

VATANDAŞLAR KADINI ETKİSİZ HALE GETİRDİ

Olayın dehşet verici anları devam ederken, dakikalar sonra çevredeki vatandaşlar balkona müdahale etti. Saldırgan kadın, vatandaşlar tarafından etkisiz hale getirildi ve "Bırakın!" diye bağırdı.

ANNE HASTANEYE KALDIRILDI

Saldırı sonucu yaralanan anne Z.K., olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yapılan ilk müdahalenin ardından hastanede tedavi altına alınan Z.K.'nın durumu hakkında henüz net bir bilgi verilmedi.

ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Olayın ardından D.K. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Kızın ruhsal problemleri olduğu aktarıldı. Polis, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı ve olayın nedenine dair detaylı bilgi edinilmeye çalışılıyor.

KAMUOYUNDA TEPKİ UYANDIRDI

Bu vahim olay, sosyal medyada büyük tepki topladı. Vatandaşlar, olayın korkunçluğunu ve insanların böylesine bir durumda nasıl soğukkanlı kalabildiklerini tartışıyor. Yetkililer, aile içi şiddetle mücadele konusunda daha fazla önlem alınması gerektiğini vurguladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

YAŞAM Haberleri